Kada počinju kampanje ?

Svake druge srijede

Koji je minimalni period kampanje na EPBH?

Minimalni period trajanja kampanje je 14 dana a za LED FRAJERE jedna nedjelja.

Koji tipovi reklamnih nosača ima u ponudi EpBH?

Tipovi reklamnih nosača su: Superboard, Backlight, Billboard, Citylight, Premium Citylight, Cultural poster, Column i Led frajeri. Ponudu možete pogledati OVDJE.

Kako mogu dobiti ponudu za kampanju?

Za konkretan media plan sa lokacijama potrebno je kontaktirati sektor prodaje tako što ćete nas pozvati telefonom +387 33 252 400 ili ispuniti obrazac za upit koji se nalazi pod kontaktirajte nas.

Šta treba da sadrži upit za kampanju?

Upit bi trebao da sadrži podatke o (klijentu) pravnom licu, tačan vremenski period kada kampanja treba da se realizuje, ime kampanje, broj i tip medija po gradovima i visinu budžeta predviđenog za kampanju.

Šta sadrži EpBH ponuda?

EpBH ponuda sadrži media plan sa rezervisanim lokacijama, fotografije rezervisanih medija, potencijalni reach kampanje, finansijsku kalkulaciju za zakup i finansijsku kalkulaciju za štampu.

Koji je minimalni broj nosača koji mogu da zakupim?

Ne postoji minimalni broj nosača za uzimanje u zakup. Ipak, treba imati u vidu da je OOH (outdoor) masovni medij i da kao takav komunicira sa najširim auditorijumom. Kampanja koja sadrži mali broj lica ne može ostvariti veliku vidljivost

Šta je opcija ponude?

Opcija ponude označava termin do kada klijent treba da se izjasni da li prihvata dostavljenu ponudu ili eventualno koriguje.

Ko priprema idejna rješenja?

Idejna rešenja priprema klijent prema uputstvima za pripremu idejnih rješenja.

Ukoliko klijent nema pripremljeno idejno rješenje, naš kreativni tim može uraditi po cijeni koja je u cjenovniku.

Da li mogu da dobijem fotografije kampanje?

EpBH za sve kampanje redovno dostavlja izveštaj sa fotografijama u elektronskoj formi, koji služi kao dokaz o izvršenom plakatiranju kampanje.

Šta se desi ako otkažem kampanju ili pomjerim njen početak?

U slučaju pomjeranja ili otkazivanja prethodno potvrđene kampanje, klijent je obavezan da u pisanoj formi pošalje obavještenje. U tom slučaju EPBH ima pravo da naplati obeštećenje prema Opštim uslovima poslovanja, saznajte više OVDJE.

Da li je moguće postaviti ekstenzije na reklamne panoe?

EuroplakatBH će omogućiti klijentu postavljanje ekstenzije na određenim pozicijama uz prethodnu dostavu mjera i tehničkih podataka vezanih za ekstenziju. EuroplakatBH će klijentu na upit dati ponudu za troškove izrade i de/montaže ekstenzija i nadoknadu zakupa dodatnog prostora.

0