Društvena odgovornost

Svake godine dajemo oglasni prostor neprofitnim grupama, organizacijama i institucijama koje promovišu veće javno dobro, ali ne mogu priuštiti plaćeno oglašavanje. Ovu suradnju cijenimo kao predanost stvaranju većeg dobra u svijetu.

Za nas je ovo dvosmjerna ulica jer kroz njegovanje takve suradnje i mi dobijamo šansu da promovišemo društvene vrijednosti za koje verujemo da sviet čine malo boljim mjestom.

Neke od udruženja kojima bezuslovno pomažemo su: Pomozi.ba, SPODP, NVO- PROSLAVIMO OPORAVAK, S.O.S dječije selo – Bjelave, UOM, My RIGHT, Ratna Džamija Igman, Udruženje Dajte nam šansu , Srce za djecu.

 

Humanost znači djelovati. I to ne bilo kako. Humano djelovati znači pomagati drugima bez obzira na to koje su rase, nacionalnosti, pola, starosti, vjere i bez obzira na to jesu li ljudi, životinje ili priroda koja nas okružuje.

Zaštita životne sredine

Poštovanje prema klijentima i socijalna odgovornost podrazumjevaju i odgovoran odnos prema sredini u kojoj živimo. U tom smislu, EuroplakatBH preduzima korake na planu ekološki savjesnog poslovanja. Mi čistimo i održavamo svoje konstrukcije sredstvima koja su bezbjedna i ne zagađuju našu životnu okolinu i recikliramo reklamne postere po isteku kampanja.

0