NAŠ TIM

NAŠA SVRHA

Pomažemo ljudima, mjestima i poslovima da ojačaju. U EuroplakatuBH se bavimo rastom. Rast poslovanja naših partnera, rast tržišta koja dosežemo i rast naših ljudi. Sada smo više nego ikad prije posvećeni tome da pomognemo našim partnerima da ojačaju.

NAŠA VIZIJA

Konac djelo krasi – i poslovica je i slogan kojeg bi trebalo da se drži svaki pojedinac, grupa, kompanija. Naša vizija je da svaki započeti posao bude rađen i završen u dobroj volji, pozitivnom okruženju i bez pritiska. Jer mi znamo da je najbolja vizija ona koja se već sada odvija pred našim očima, stvara u našim srcima, tka u našim mislima.

NAŠA MISIJA

Ako je Vizija ustvari pogled – jedan letimičan pogled u budućnost koji se temelji na planiranju, onda je Misija naše kompanije da razvija vlastite potencijale na tom putu. Biti kreativan je prvi biser u ogrlici koju s ponosom nosimo sve ove godine i uljepšavamo je svakodnevno novim biserom koji se uzgaja u specijalnoj školjci. Pored kreativnosti, tu je biser vjere, pa marljivosti i ustrajnosti, slijede ih i biseri želje, nade i strpljenja – a posebno svjetluca biser ljubavi koji ovu misiju pokreće i hrani.

NAŠ CILJ

Cilj je uvijek biti jednostavno najbolji. Biti prvi u nečemu ne znači biti i najbolji. Mi nismo lažno skromni. Mi smo samo skromni. Budimo realni – tražimo nemoguće!

TEHNIČKA SLUŽBA

0