UVJETI
ZA ŠTAMPU

Pocetak ljepljenja/postavke plakata
ce se vršiti svake druge srijede. Rok
za završetak ljepljenja/postavke
plakata iznosi 48 sati.

Uvjeti za štampu

Obavezna štampa rezervnih billboard plakata u količini 20% od zakupljene kampanje, i city light u količini od 10% od zakupljene kampanje.

Početak ljepljenja/postavke plakata će se vršiti svake druge srijede. Rok za završetak ljepljenja/postavke plakata iznosi 48 sati.

Uvjeti štampe
preko EuroplakataBH

Dostava idejnog rješenja je obavezna najkasnije 7 dana prije početka kampanje.

Ukoliko dođe do kašnjenja u dostavi idejnog rješenja ili plakata ne garantujemo blagovremen početak kampanje.

EuroplakatBH vrši štampu u obučenim i ovlašćenim štamparijama Margo d.o.o., Geneco d.o.o. i Printing d.o.o. i naručilac može s njima kontaktirati oko probnih otisaka, extenzija i slično.
U slučaju štampe preko EuroplakataBH i u ovlaštenim štamparijama, EuroplakatBH garantuje za kvalitet kako odštampanog plakata tako i postavke jer su materijali koji se koriste u ovlaštenim štamparijama kao i način postavke kompatibilni u svim vremenskim uslovima.

Naručilac može naručiti štampu i direktno kod ovlaštenih štamparija Geneco doo i Margo doo po istim uslovima kao u EuroplakatuBH, koji su za sve obavezujući.

Uvjeti štampe
preko EuroplakataBH

Naručilac može dostaviti idejno rješenje EuroplakatuBH direktno uz ovjerenu narudžbu za zakup i štampu. Naručilac može narudžbe za zakup i štampu dostaviti EuroplakatuBH a idejno rješenje jednoj od ovlaštenih štamparija radi probnog otiska, provjere kvaliteta rješenja i slično.

Uvjeti u slučaju
štampe u drugim
štamparijama

Cjenovnik štampe
Naručilac je obavezan dostaviti plakate 7 dana prije početka kampanje (najkasnije – srijeda do 12:00 sati).

Za kampanje do 50 plakata zaračunava se trošak distribucije plakata u iznosu od 50 KM po distributivnom centru i trošak obrade plakata u iznosu od 25 KM po plakatu. U slučaju kašnjenja isporuke plakata ne garantujemo blagovremen početak kampanje.